Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » NI numbernél belém kötöttek....

NI numbernél belém kötöttek. Valakinek valami tipp?

Figyelt kérdés
Másfél hete vagyok kint Londonban és elmentem megigényelni az NI numbert. Egy étteremben fogok dolgozni ahonnan kaptam is papírt. A bökkenő csak az volt hogy kérdezték hogy mikor érkeztem,mondtam hogy szept.21-én viszont a papírra az volt írva hogy én már szept. 3 óta ott dolgozom. Mondtam h hozok új papírt de mondta a nő hogy nem. Mert hogy én neki ezt a papírt adtam. Mondtam neki hogy rossz a dátum rajta.Elment,lefénymásolta,majd a nyilatkozatba amit magának írt, az egyik oldalra valamit írt amit nem láttam. A kèrdésem az, hogy írhatott oda olyan dolgot amiből nekem a kèsőbbiekben bármi bajom lehet? Vagy ha megkapom az NI numbert akkor azt már senki nem fogja nézni mi van abba a nyilatkozatba beleírva? Nagyon aggódom hogy esetleg pár év múlva is ha itt leszek nehogy valami baj legyen és ne kapjak meg bizonyos támogatást ami járna. Köszi előre is a válaszokat!!

2016. okt. 11. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:
51%

Na hidd el nekem, hogy par ev mulva te nem leszel ott...

Tipikus k-europai 'ugyeskedo' kepet alakitottal ki magadrol, arra nem voltal kepes hogy megnezd, elolvasd milyen papirokat adsz oda, pont ezekbol van rettenetesen elege az angoloknak. Es igen, irhatott ra 'olyan dolgot', a Brexit utan amugy is felfokozott hangulatban lazan hazakuldhetnek, hogy otthon hamisits papirokat.

2016. okt. 11. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, lehetnek gondjaid a későbbiekben. A népszavazás óta 2x annyira figyelnek a kelet európaiakra. Minden turpisságot megjegyeznek, ezzel jogalapot teremtve arra hogy később elküldhessenek az országból. EU nélkül ugyanis, szimplán hivatalos szerv megvezetéséért simán kiutasíthatnak.
2016. okt. 11. 20:44
 3/4 A kérdező kommentje:

Valóban nem néztem meg mert egy barátom dolgozik ott. Gondoltam nagy cég, odafigyelnek stb.. de elírták 1 hónappal..

Egyébként arról nem is beszélve hogy "állítolag" hivatalos papír a munkáltatótól, de se egy pecsét se egy aláírás nincs rajta..kérdem én így hogyan hivatalos?

Mert a bankban még mondták is hogy ilyet én is csinálhattam volna..

Azért nagyon köszi a válaszokat!!

2016. okt. 11. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Uk amúgy is megy lefelé a lejtőn, Londonnál meg csak èlhetőbb helyek voltak az EU-ban a Brexit előtt is.

Sokat nem vesztesz.

2016. okt. 12. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!