Nem jelentett ki a munkáltatóm, mit tehetek?
Elég érdekes történet.
2015 november 5-től be vagyok jelentve egy céghez, egész pontosan a Fuvir kft-hez. A probléma ott kezdődik h ekkor Sehol nem dolgoztam és nem is hallottam erről a cégről,soha nem dolgoztam ott, aztse tudom mi ez, ráadásul az ország másik végében van. Utána néztem, bírósági eljárás folyik ellene, felszámolás alatt is áll, a gond hogy nem jelentettek ki, hivatalosan még be vagyok oda jelentve s nemtudok a munkaügyibe regisztrálni.A kapcsolatot felvenni velük lehetetlen, voltam a munkaügyibe, a navnál, a tb-be de Sehol nemtudják megmondani hogy ki tudja megszüntetni. Szerintem felhasználták az adataimat mert előtte 3hónappal ellopták a tárcám minden iratommal, csak erre tudok gondolni hogy igy tudtak oda bejelenteni ismeretlen célból. Ki tudja lezárni ezt a munkaviszonyt kihez fordulhatok? Közben bevoltam máshová jelentve szintén 8órába mert nemvolt erről tudomásom mostanáig, tehát gyakorlatilag egyszerre kettő nyolcórás bejelentettem volt, lehet valami gond az adóbevallásnál ezáltal?
Ha valaki tudja hogyan lehetne megszüntetni, lehetőleg költségmentesen, hisz önhibamon kívültörtént, annak hálás lennék.
Mégis miért a munkaügyi bíróságra mentél? Perelni akarsz?
Mint mondottam, ez munkaügyi kérdés, tehát a Munkaügyi és Munkavédelmi Felügyelőség az illetékes hatóság.
-Károsultságnak számít az hogy nemtudok így munkanélküli ellátásra menni több hónapja mióta ez Kiderült???
-Hol találok Miskolc környékén munkafelügyelőséget?
-Úgysejtem ez csak egy fiktív cég, direkt csak adócsalás miatt alapították, van értelme perelni, ha jogosult lennék kártérítésre de nincs rá fedezete akkor alapból bukta nem?
Igen, károsultnak számítasz, mivel elesel miattuk egy ellátástól, a megélhetésed veszélyeztetve ezzel.
Munkaügyi Felügyelőségek a Kormányhivatalokban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!