Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogyan tudnám megnézni az...

Hogyan tudnám megnézni az Ügyfélkapum-on, hogy van-e APEH tartozásom?

Figyelt kérdés
Fel szeretnénk venni a csok-ot, és a bankban azt mondták, hogy regisztráljak az ügyfélkapun és ott meg tudom nézni, hogy van-e APEH tartozásom. Regisztráltam, be is tudok lépni, de már össze vissza kattintgattam és nem találom . Tud valaki segíteni? Köszönöm
2016. szept. 21. 11:03
 1/3 anonim ***** válasza:
89%

magyarorszag.hu címen belépsz az ügyfélkapudba

Ügyintézés > EBev szolgáltatások ( [link]

Használom a szolgáltatást, ekkor bejön az EBev felület, itt első alkalommal az adóazonosító jeledet fogja kérni.

Ha betöltött:

Szolgáltatások > Folyószámla és pótlékadatok > Folyószámla kivonat

Új lekérdezés

Adózó: itt a te neved kell lenni, semmit ne állíts, és Lekérdezés indítása

Ekkor kapsz egy új sort a táblázatban, majd kis idő után a táblázat tetején a jobb oldalon megjelenik az elkészült eredmények! erre katt.

Ekkor pirossá válik a PDF ikon, arra kattintva tudod letölteni a NAV folyószámlád.

2016. szept. 21. 11:41
 2/3 anonim ***** válasza:
A link rossz, mert a zárójel belezavar. Ez a jó link: [link]
2020. júl. 23. 13:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Azt hiszem itt kell egy lekérdezést, de nem egyértelmű, hogy milyen adattípust kell megjelölni. Ctrl nyomvatartásával több adattípus is megjelölhető, érdemes tehát minden egészségbiztosítással kapcsolatos adattípust bejelölni.

[link]

És persze Ügyfélkapu-reg. kell hozzá, és be kell jelentkezni. Ha nem itt, ha

2020. júl. 23. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!