Ezután kell fizetni vámot/adót? Ha igen, mennyit?
Figyelt kérdés
A Sports Direct-től szeretnék rendelni egy biciklit, amit elvileg Angliából hoznak. Azt írják a feltételeknél, hogy ez nincs benne a szállítási árban (ami már így is 6500 forint..) és ezt majd utána tudom meg, ahogy megjön az áru. Tehát áruátvételkor kell kifizetni. Most akkor ez hogy van? Mennyi lehet a vám utána?2016. szept. 19. 13:33
1/4 anonim válasza:
Ha angliából jön nincs vám utána, tudod, EU.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom. Csak ugye most volt a brexit és ezért kérdezem (habár hivatalosan még nem léptek ki, ha jól tudom), mert nem akarom azt, hogy megrendelem és utána meg majd beállítanak nekem egy vámos csekkel...
2016. szept. 19. 13:57
3/4 anonim válasza:
Brexit ide vagy oda, még EU tagok.
4/4 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, de biztos, ami biztos. Köszönöm!
2016. szept. 19. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!