Ebay-ről több eladótól rendeltem vám kötelesség felett összeadódhat a végösszeg?
Figyelt kérdés
Egy nap alatt meghaladom a vámkötelességi keretet, de nem egy tételben, tehát több eladótól több több bóvlit vettem egyenként rendelve, akkor ez nekem egy időben érkezik a címemre, ennek az összegét össze adják és fenn akadhat a vámon?2016. szept. 15. 15:59
1/5 anonim válasza:
Nem lesz gond, a kinai tudja mit irjon rá
2/5 anonim válasza:
Nem, csomagonként számít a dolog. Ha egyenként nem éri el a vámolási minimum értéket akkor nincs miről beszélni. És szinte biztos, hogy nem egyszerre fog érkezni... :)
3/5 A kérdező kommentje:
ó akkor most megnyugodtam, köszi. Egyébként gondoltam, hogy ez butaság lehet, de nem lehet tudni.
2016. szept. 15. 18:30
4/5 anonim válasza:
Ha több eladótól rendelsz nincs gáz:)Sőt volt olyan h 1 eladótól rendeltem 10 cuccot,egybe külddte nem volt probléma
5/5 anonim válasza:
A külföldről rendelt cuccok ki*szott nagy konténerekben érkeznek az országba. Szerinted ki fog azzal magbízni egy vámost, hogy kutassa át az egészet, és számolja össze, hogy a tízezer csmag közt van-e kettő, amit ugyanannak a Kis Jóskának címeztek Balmazújvárosba, és egy napon rendelte-e őket? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!