Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha én mint korlátolt felelőssé...

Ha én mint korlátolt felelősségű egyéni vállalkozó csődbe megyek, akkor az adósságaimat, hogy tudják behajtani, ha nincs semmim?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Leginkább sehogy.
2010. ápr. 22. 17:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Még ha van valamid, azt sem vehetik el a kft. adósságai fejében, mert a korlátolt felelősség pont arról szól, hogy a magánvagyonod érinthetetlen, csak ha személyi jövedelemadóval vagy saját kivéted utáni járulékokkal tartozol, azt szedhetik be belőle, a kft adósságait nem.
2010. ápr. 22. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja, egyébként korlátolt felelősségű társaság van, egyéni vállalkozó nem lehet korlátolt felelősségű.
2010. ápr. 22. 18:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha majd lesz fizud, letiltják belőle. Ha adótartozásod van, akkor az még örökölhető is. Egyébként, ha egyéni vállalkozó vagy, akkor korlátlan a felelősséged.
2010. ápr. 23. 08:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Korlátozott illetve korlátlan felelősség egyéni cég esetén van.

Egy kis olvasmány ezzel kapcsolatban:

[link]

2010. ápr. 23. 10:20
 6/7 anonim válasza:

A csőd nem nem gy rossz dolog!UGYANIS a vállakozás megmentését szolgálja!

A felszámoláss az mely a rajtad pénztkövetől vállakozások bankok anyagi éa egyéb tartozásait egyenliti ki!

2010. ápr. 23. 12:58
 7/7 anonim válasza:

Jah és azt ne mond hogy nincs semmid a banknak jószöveg és akkor ők majd nem tudják valószinüleg behajtani!

De ha rossz embereknek tartozol akkor őnekik még ott az életed nekem meg törött ezed emg azod lessz arra törekednék hogy visszafizessek mindent persze nem a banknak!

2010. ápr. 23. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!