Nem bejelentett munkával szerzett pénzem plasztikai műtétre fordítom ( 1 mo Ft kb). Ez gyanus, tarthatok az adóhatóságtól?
Figyelt kérdés
2016. aug. 27. 17:10
11/15 A kérdező kommentje:
Semmi baj:) köszi a válaszokat!
2016. aug. 28. 09:21
12/15 anonim válasza:
Ha reálisan elképzelhető, hogy a szüleid össze tudnak szedni ennyit, akkor mondd, hogy ők adták. Nekem is mindig mondta apám, hogy hivatkozzak rá nyugodtan.
13/15 anonim válasza:
3-as voltam és csak poénkodtam a kifolyt szilikonnal, elnézést.
Szerintem nem olyan tétel és olyan élethelyzet, aminél vizsgálódni kezd a NAV. Egyrészt mert nem gyanús, másrészt kapacitásuk sincs rá.
14/15 A Tengerész válasza:
1 millióval nem foglalkoznak. Aprópénz.
15/15 anonim válasza:
Bevallom, amikor olvastam, h külföldön, adó nélkül szedtél össze egy millát, és plasztikai műtétre kell, azt akartam írni, h legfeljebb az erkölcsrendészet fog keresni. De így már tisztult a kép, úgyhogy még csak azt sem fogja érdekelni. Azt viszont nem hiszem, h a doki számla nélkül bevállal-e, mert neki nemcsak anyagköltségei vannak, hanem az idejével is el kell számolnia. De ez a legkisebb baj, ő majd úgyis elmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!