Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Lenne szíves nekem segíteni...

8.8 százalék kérdése:

Lenne szíves nekem segíteni valaki adóbevallás kitöltésében?

Figyelt kérdés

Kérem, valaki segítsen adóbevallás kitöltésében, csak 1-2 konkrét kérdésem lenne, hátha valaki gyorsan tudna segíteni.

Köszönöm előre is!

2016. aug. 9. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Mennyit fizetsz.
2016. aug. 9. 16:43
 2/6 A kérdező kommentje:

Semennyit. Igazából csak azt szeretném tudni, hogy jó-e amit csináltam. Mivel magánszemélyként összesen kb 300ezer jövedelmet kell bevallanom, és se családom, se vállalkozásom, se semmi ilyesmim nincs. A NAV nyomtatványkitöltő programját használtam, beírtam a fő adatokat, után kb 2 számot kellett beírnom, a többi oldalon található dolgok pedig egyáltalán nem vonatkoznak rám.

Arra lennék kíváncsi, hogy ennyi lenne az egész és kész? :D

2016. aug. 9. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tedd rá az ellenőrző programot, és ha nincs hibaüzenet, meg semmi más, akkor oké. Ellenőrző program = felső menüsorban a pipa-jel!
2016. aug. 9. 16:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Rendben, nagyon szépen köszi!

Illetve még 1 utolsó kérdés: A rám nem vonatkozó részeket is ki kell nyomtatnom és elküldenem, vagy elég csak azt ahova írtam?

2016. aug. 9. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Elég csak ahova írtál, de még jobb, ha bemész egy kormányablakhoz, és igényelsz ügyfélkaput. Akkor még kis sem kell nyomtatnod. :)
2016. aug. 9. 17:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget!
2016. aug. 9. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!