Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha magam akarom csinálni...

Ha magam akarom csinálni itthon kézzel az adóbevallást? Hol lehet hozzá papirt szerezni? Nyomtatványt.

Figyelt kérdés
eddig mindig könyvelő csinálta,én szeretném megcsinálni,mert nem lenne nehéz.nincs nyomtatóm.köszöm válaszokat.és a könyvelőnek sem szeretnék fizetni pár adat beirásáér,és csak egy helyről jött a jövedlem
2010. ápr. 17. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Én eddig postán mindig megkaptam a borítékot.

De az Apeh-nál is lehet kérni. vagy van kirakva ahonnan csak el kell venni.

üdb

2010. ápr. 17. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:

elvileg papírboltban tartanak nyomtatványokat is.

Eként a könyvelő-kérdésről annyit, hogy lehet hogy pár ezer forintot most spórolsz, de mi van ha vmi nem stimmel és megbüntetnek... Ha könyvelőd van, akkor ő vállalja a felelősséget azért amit csinál, ergo ha büntetés van, akkor ő fizet.

Legalábbis anyumnál így járja... Ő is könyvelő.

24F

2010. ápr. 17. 15:50
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi,de pont az a gond,hogy nem tudok az apehba elmenni...csak boritékom van))valahonnan
2010. ápr. 17. 15:50
 4/6 A kérdező kommentje:
szia, az előzőeka alapján mg tudom csinálni,szinte biztos vagyok benne..akkor szerzek be a nyomtatványboltba.de ugye két példányba kell kitölteni? egyet itthonra egyett oda...köszönöm a segítséget.mennyibe kerülhet? mert a páromnak és nekem is kéne csinálnom.ezért érdekel.általában akiket én ismerek könyvelőt..3000ér csinálják(nekem nem adnak vissza de a páromnak majd visszajár 6ezer..kiszámoltam:) figyu és internetről le leht olyat tölteni? ugy nem olcsóbb ha elmegyek valami internetes házba? és ott nyomtatom ki?köszönöm várom válaszodat
2010. ápr. 17. 15:55
 5/6 anonim ***** válasza:
most ránéztem az apeh.hu -ra. Létezik e-bevallás is. Az nemjó? csak kitöltöd és elküldöd interneten
2010. ápr. 17. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:
54%
Elküldeni csak akkor tudod neten, ha van ügyfélkapud. Ha nincs, még mindig jobb kitölteni számítógépen, aztán azt kinyomtatni és beküldeni.
2010. ápr. 17. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!