Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mikor jön a büntetés a NAV-tól...

Mikor jön a büntetés a NAV-tól, ha rosszul töltötte ki valaki az adóbevallást?

Figyelt kérdés
Kaptam egy atveteli ertesitot, nem merem atvenni.. Kiknek jon ilyenkor level a nav tol?
2016. jún. 14. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nem halálos ítélet van benne, hanem felszólítanak a javításra, nyugi. Vedd át.
2016. jún. 14. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is legrosszabb esetben be kell menned a legközelebbi kirendeltségbe és segítenek javítani ott helyben te meg aláírod és kész. Tapasztalatom szerint akik az adóhivatal ügyfélszolgálatán dolgoznak, tűnjön bármi furcsának is hogy ezt írom, rendkívül segítőkész normális emberek voltak még eddig akikkel én találkoztam. Szóval lehet, hogy a hivataltól fél kissé az ember de az ott dolgozó hivatalnokok abszolút segítőkészek és normális emberek. Hogy mi van a színfalak mögött a fentebbi emeleteken az jó kérdés hiszen azt ki tudhatja. Mindenesetre, nyugalom. Át kell venni el kell olvasni és megoldás születik rá! Ha nem érted akkor te magad is bemehetsz nem csak ha hívnak és segítenek, készségesen elmagyarázzák hogy mit kell hogy kell. Te meg aláírod, ha egyetértesz a javításokkal! :-D
2016. júl. 22. 17:18
 3/4 A kérdező kommentje:
elírtam 8ezer forintot.. amúgy csak ez volt benne. :D
2016. júl. 22. 20:05
 4/4 A kérdező kommentje:
semmit nem kellett fizetnem
2016. júl. 22. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!