Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Adóbevallás Szerbiában, hogyan?

Adóbevallás Szerbiában, hogyan?

Figyelt kérdés

Nos tegyünk fel nekem van egy bevétel szerzési forrásom, pl. Steam, YouTube ezt hogyan kell bevallani és leadózni?

DMK, jól sejtem hogy ez rájuk tartozik Szerbiában? Mert nekik írtam, választ nem kaptam még :/

2016. jún. 3. 09:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10-es, ne haragudj, de ez nagyon rossz válasz/tanács és meglehetősen nagy tájékozatlanságra vall: igenis, hogy a neten MINDEN bevétel leellenőrizhető, MINDENNEK nyoma marad. Vatera pl. évekre visszamenőleg le tudja hívni az eladások adatait a NAV-nak.
2016. jún. 19. 11:39
 12/14 anonim válasza:
61%
Szerbiáról beszélünk jelenleg! Cégtulajdonos vagyok és tudom mikre vonatkoznak kötelezetségek!
2016. jún. 19. 13:59
 13/14 anonim válasza:
46%
ja és hozzátenném azt is hogy te vagy tájékozatlan!Mivel A Vatera cég jellegü webes szolgáltatás és köteles számlát kitölteni,de ha nem vagy bejegyeztetve mint cég akkor a kutya se fogja megugatni hogy mit veszel meg mit adsz el!Lehet hogy nyoma marad ez tény de akkor sem vagy adóköteles!
2016. jún. 19. 14:06
 14/14 A kérdező kommentje:

Az elején azt hittem hogy nem adó köteles, viszont láttam Herby-t és mást YouTubereket akik beszéltek a témáról.

Akár milyen meglepő, ez adó köteles Magyarországon, csak az a kérdés hogy Szerbiában mi a helyzet. Jó lenne valami magyar nyelven beszelő YouTubert esetleg könyvelőt találni de azok nem igazán akarnak válaszolni.

2016. jún. 19. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!