Magamnak fogom fizetni a tb-t! Hova kell mennem elintézni? Elég a helyi munkaügyi központba?
Haha, igen, én is gondoltam rá, hogy nem pepecselek a papírmunkával, megvárom, amíg jelentkeznek. De jobban szeretem, ha tisztázva van.
Szerintem még a héten bemegyek navhoz (vagy az eü-shoz menjek?) aztán ha nem sikerül elintézni mert töketlenkednek, akkor szerintem én is megvárom.
Itt megtalálod a nyomtatványt:
Ha van ügyfélkapud, azon keresztül beküldheted.
Ha nincs, akkor kinyomtatod és postázod.
Ha mindenképp be akarsz menni a NAVhoz, ott helyben megcsinálhatod (több a várakozási idő, mint amennyi alatt kitöltik a nyomtatványt neked)
Oh, meg lehet oldani postázva is?
Az lenne a legkényelmesebb! Hétvégén utazom külföldre, de ha addig nem is jutok el a postára, kitöltöm és jövőhéten is fel tudnák nekem adni itthon valaki :)
Őszintén szólva amíg nekem kellett intéznem az ilyesmit, addig inkább beslattyogtam a NAV-hoz, mint hogy ezzel a hülye szoftverrel pocsöljek.
(szerencsére most már a könyvelőm intéz mindent, de ne hallgass arra, aki könyvelőt ajánlgat, mert ehhez nem kell, nekem a vállalkozásom miatt van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!