SOS, segítene valaki az adóbevallásban?
Akár elég lehet az is, de mi ezt innen nem tudjuk fixre megmondani. Ráadásul ha nagyon nem értesz hozzá, akkor még kilogikázni sem igen tudod a jó összegeket.
Mivel bírságolják a bevallás elmaradását, ezért - akár pontatlan számokkal is - de készítsd el valahogy, és sürgősen kérj másolatot a munkáltatótól az igazolásról, majd SOS-ben adj be egy önellenőrzést, ha nem voltak jók a számok.
Köszönöm a válaszokat. A feleségem adóbevallásáról van egyébként szó. Felhívtam a volt munkáltatóját, és elküldték email-ben a másolatot.
Egyszer egyébként már jártam így, csak akkor az utolsó nap este kezdtem hozzá az adóbevallás készítéséhez, és már nem tudtam megszerezni az igazolást. A bérpapírok alapján nagy nehezen összehoztam, de az kínszenvedés volt.
Én amúgy késöbb adtam be a bevallást. Mellékwltem hozzá egy elnézést kérő levelet. Nem büntettek meg. Pedig fél évet késtem.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!