Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Adóbevalláshoz a munkaügyitől...

Adóbevalláshoz a munkaügyitől milyen papír kell, ha 2 hónapig kaptam ellátást? Több lent.

Figyelt kérdés

Olyat találtam csak, hogy "határozat" amiben le van írva, hogy mettől meddig, hány napig és napi hány ezer ft jár.

Akkor van egy "hatósági bizonyítvány" amibe kb ugyanez van leírva, de azt asszem a segély megállapításához adták ki, amit én nem igényeltem meg. Végül egy "igazolás" amit akkor kaptam, amikor lejárt a munkanélküli segély folyósítása, azon a dátum van csak, hogy mettől meddig kaptam.

Ezek közül valamelyik elegendő az adóbevalláshoz, vagy valami van még? (azért tettem fel a kérdést, mert attól tartok, ezek nem azok amik nekem kellenek most)

2016. máj. 12. 10:06
 1/2 anonim ***** válasza:
A 2015-ös kifizetett ellátásról küldtek egy papírt! és ott még az is rajta van hányadik sorba kell beírni, mennyit vontak le adóba. Ha nem találod, menj a munkaügyibe és kérjél róla!
2016. máj. 12. 10:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Megtaláltam!! köszi!! sejtettem, hogy valami nem stimmel
2016. máj. 12. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!