Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Adóbevallás feladása hogyan...

Adóbevallás feladása hogyan történik, ha nem kaptam borítékot?

Figyelt kérdés

Bevigyem személyesen? Jelenleg Szegeden tartózkodom, de a lakhelyemhez szerintem a békéscsabai tartozik.. Betegyem vmi borítékba? Meg kell-e címeznem ha személyesen beviszem? vagy inkább küldjem el?

19 éves lány vagyok, nem nagyon értek még ezekhez..

2016. máj. 11. 12:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Vidd be személyesen Szegeden, vagy ott kérj egy szabvány borítékot, május 20-ig akkor ingyen viszi a posta. Ha normál borítékban adod fel, akkor fizetni kell!

Szegeden gondolom a portások adnak, vagy megmondják, melyik ablakhoz kérj sorszámot...

2016. máj. 11. 13:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Add fel postan, en mindig a lakohelyem szerintihez küldöm. Ajanlva add fel, majus 20ig ingyenes (ajanlva is), függertlenül attol, hogy milyen boritekban van (en sima feher boritekban szoktam feladni, en nem fizetek erte).
2016. máj. 11. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!