Mi lenne ha indítanánk egy akciót, hogy mostantól mindenki kérjen a taxistó ÁFÁ-s számlát?
Mindig mosolygok, mikor a taxisok az adófizetés, és a makulátlan üzleti magatartás grál lovagjaiként tüntetik fel magukat...
Persze, arról hallani sem akarnak, hogy értékelni lehessen őket, és kiszórni a bunkót, az erőszakost, a lehúzóst, ezeket sosem tudta/akarta kivetni magából a taxis társadalom, hát majd most a piac megteszi.
Évekkel korábban, külföldről hazatérve, végig beszélgettük az utakat a reptérről a belvárosig (persze nem az ottani társasággal utazva), majd amikor kértem számlát, mivel a céggel el tudtam számoltatni utiköltségként elkomorodtak...
Azt követőn mindig neten rendeltem meg előre jelezve a számlaigényem.
A másik sztorim,egy fontos transzferhez sietve a Keletitől a Stadinokig volt. 20 eurot kért, mivel kis táv és hétvégi szorzóval ment + látta, hogy csomaggal vagyok, így a forint összeg magasabb lett volna ehhez a szolgáltatáshoz .-) Persze mindent számla nélkül, tilosban megállva, és hozzátéve hogy siessek a kiszállással és kipakolással :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!