Az adóbevalláshoz szükséges irataimon elírták a címet, gond lehet?
Figyelt kérdés
A levelezési címemet írták az iratokra nem az állandó lakcímemet,ahova be vagyok jelentve.Hívtam a céget azt mondta az ügyintéző,hogy ez nem gond,mert a címet nem nézik...Én úgy gondolom,hogy hivatalos papír és ez igenis gond!Jól gondolom?2016. ápr. 11. 10:11
1/4 anonim válasza:
Bármilyen bevallást, levelet küldesz a NAV-nak, mindig az adószámot/adóazonosító számot nézik, és az alapján "azonosítanak be" téged, függetlenül attól, hogy hol van az állandó bejelentett lakcímed, és mi a levelezési címed!
Az csak azért kell nekik, hogy ők tudjanak arról, hogy akár személyesben (=végrehajtók), akár levélben (=postás) keresnek meg, biztosan a bejelentett címen keressenek!
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor maradhat a levelezési címem?Nem lesz gond belőle?
2016. ápr. 11. 10:36
3/4 anonim válasza:
Semmi gond, amíg náluk bent van az állandó lakcímed is, meg a valós levelezési címed is... mert ez utóbbi pl. lehetne akár egy postafiók cím is, akkor ők a leveleiket, értesítéseiket = mármint a borítékod oda címzik...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2016. ápr. 11. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!