Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Vatera, Teszveszről számla...

Maki22 kérdése:

Vatera, Teszveszről számla kiállítás eladóként?

Figyelt kérdés
Eddig ha eladtam valamit a teszveszen, utalás megérkezése után kézzel írtam be a számlázó programba az adatokat. De már elég sok eladás van naponta, szeretném automatizálni. Van olyan számlázó program amit össze lehet kapcsolni teszvesszel, vaterával. Ők nem írnak erről.

2016. márc. 16. 09:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért nem írnak, mert nincs ilyen.
2016. márc. 16. 09:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Jut eszembe, nem is biztos, hogy JELENLEG jó lenne, ha lenne - ugyanis a postaköltséget minden egyes termékre rádobja, összeadja - így nem egyezne a beérkezett utalás és a Vatera által kiállított számla összege. Az pedig komoly kavarodást okozna.
2016. márc. 16. 09:12
 3/6 anonim ***** válasza:
nincs, de raktárkezelő és számlázó program rengeteg van a piacon.
2016. márc. 16. 09:28
 4/6 anonim ***** válasza:

ketteske!

te megint nem érted a kérdést!

Miért kevered ide a vatera számlát?!

2016. márc. 16. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha ezt tényleg a 2-es hozzászólásra írtad, 4-es, akkor TE nem érted a kérdést - valószínűleg nem vagy vállalkozó:

(a kérdező eladó a VATERÁN, tehát azért írom a VATERA számlát :D)

Nos, hogy világos legyen. az eladó elad egy vevőnek mondjuk 10 db könyvet, melyből 1 db könyv postaköltsége legyen 505 ft. A vatera a vevőnek minden egyes eladott könyvre behozza az 505 ft-os postaköltséget, azaz szállítási költségnek a 10 könyv árán felül 10x 505 ft-ot fog felszámolni, azaz 5.050 ft postaköltséget, holott a szállítási költség VALÓSAN, egy csomagban, mondjuk 950 ft MPL csomagként házhoz.

Tehát ha a kérdező szerint megvalósulna a Vaterás eladás + számlázóprogram összekapcsolása, akkor máris 4.100 ft eltérés lenne a számlázott és a valós bevétel között.

NEM A VATERA ELADÁSOK UTÁNI JUTALÉKRÓL KIÁLLÍTOTT SZÁMLÁRÓL BESZÉLTEM!

2016. márc. 16. 12:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. A postaköltséges probléma nem lenne olyan nagy gond, ha lehet változtatni utólag a számlán. (legtöbb esetben egyszerre csak egy terméket vesznek) Webshopban volt olyan, hogy számlázó programmal össze volt kötve, néha, ha nem stimmelt valami, kézzel kijavítottam az importálás után.
2016. márc. 17. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!