Johnny walker kérdése:
Nekem van 3 hitelem (provident, otp-s személyi kölcsön, Axás jelzáloghitel). Az adómból van-e lehetőség visszatérítésre?
Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 12:09
1/8 anonim válasza:
Hogyne, sot, az allam fog neked fizetni, ha netalan megszorulnal.
Es bazz az ilyeneknek szavazati joga van ebben a szerencsetlen orszagban...
2/8 anonim válasza:
Milyen jópofa emberek vannak!
A kádár rendszernek meg már vége.
3/8 anonim válasza:
A kölcsönök, hitelek átmenetileg egyfajta bevételt jelentenek a felvevőnek. Az állam esetleg plusz adót ró ki..., adó visszatérítést miért is adna?!
4/8 anonim válasza:
A stilus maga az ember:
Az üzenet előzménye: A kérdésre írt válasz: Nekem van 3 hitelem (provident, otp-s személyi kölcsön, Axás jelzáloghitel). Az adómból van-e lehetőség visszatérítésre?
"Hogyne, sot, az allam fog neked fizetni, ha netalan megszorulnal. Es bazz az ilyeneknek szavazati joga van ebben a szerencsetlen orszagban..."
Az üzenet szövege: Elmész te a k... anyádba!!!! (az eredetiben nyilvan nem volt kipontozva)
5/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Lakàshitelre régen lehetett adóvisszatérítést kérni, de most màr nem lehet.
(Régi hitel :2006 vagy azelőtti)
8/8 A kérdező kommentje:
Milyen bunkó emberek vannak itt??? :O Az ember megkérdez vmit, mert nem tudja rá a választ, és az "okosak" már fikázzák is. Gratulálok, de sztem mindenki magából induljon ki, és nézzetek tükörbe, mielőtt másokat degradáltok....
2016. ápr. 29. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!