Mi az a PIN kód az adózásnál?
A köv. levelet kaptam a NAV-tól:Tájékoztatom,hogy az Ön által benyújtott 1453-as személyi jövedelemadó bevallásában igényelt Pin kódot nem tudja az Adóhivatal megképezni,mivel...
Ez január 14.-ei keltezésű levél.Én nem írtam a NAV-nak és a munkáltatómnak jan. 18.-án jeleztem,hogy én készítem el a bevallásomat.
" Ön által benyújtott 1453-as személyi jövedelemadó bevallásában igényelt Pin kódot nem tudja az Adóhivatal megképezni,mivel...
Ezt írták. Tehát nem a bevallásoddal van gond, hanem a 2014. évről szóló bevallási nyomtatványon igényeltél PIN kódot (telefonos ügyfélszolgálathoz), amit valamiért nem tudtak megképezni, erről értesített a NAV.
Lehet, hogy nem is tudsz róla, hogy ilyet kértél, mert valahova valamilyen X-et tettél, ahova nem is akartál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!