Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Személyesen bementem a NAV-hoz...

Személyesen bementem a NAV-hoz adóbevallási papíart kérni, most meg kiküldtek egy másik adóbevallási papírt. Ezt is ki kell tölteni?

Figyelt kérdés

Ez lesz életem első adóbevallása.

Szóval bementem 2 hete a NAV-hoz és kértem,hogy adjanak egy adóbevallási papírt,amit ki is töltöttem is vissza is vittem nekik (egyszerűsített adóbevallási papírt adtak),azonban pár nap múlva jött egy új adóbevallási papír.

Akkor most ezt is ki kell töltenem,vagy ezt még azelőtt adhatták fel mielőtt bementem a NAV-hoz?

2016. febr. 14. 14:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak egyet tölts ki. Nekem is küldtek úgy ki, hogy korábban már személyesen elintéztem. Az egyiket kidobod, a másikat beküldöd.
2016. febr. 14. 15:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem fogalmaztam egyértelműen. Szóval te már személyesen beadtad az adóhatósághoz. Akkor amit kaptál adóbevallás csomagot, az egészet dobd ki, abból egy példányt sem kell kitöltened.
2016. febr. 14. 15:25
 3/3 A kérdező kommentje:

Rendben.

Köszönöm a választ!

2016. febr. 14. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!