Mit lehet tenni ha a munkahely nem akarja kiadni az adópapírt feb 1-ig? Úgy kell könyörögni ezerszer, tavaly májusban kaptuk meg.
Nem értem. Feb 1-ig meg kéne kapni az adópapírt, senki se kapta meg. Úgy kell ezerszer szólni hogy ugyan adják már oda. Tavaly volt olyan ember aki miután kb százezerszer szólt odament és azt mondta addig innen el nem megy míg meg nem kapja. Május közepe volt!!!!!
És az ezzel foglalkozó barom személyzetis hatalmas sóhajtozások közepette kb 2 perc alatt nyomtatta és odaadta. És erre kellett hónapokat várni?
Nem értem!! Ennek mi lehet a hátterében??
Mert ha a munkahely simliskedni próbálna és be se lennék jelentve akkor érteném. De itt voltaképp stimmel minden akkor mi a szarért kell ezerszer szólni és hónapokat várni?
Mit lehet tenni? Pofozzam fel?
Semmi!
Dölusta a személyzetis, és nincs főnöke..
ennyi..
Ja és ha kiderül hogy én voltam ő, a lusta nemtörődöm munkatárs az marad én meg repülök.
Főnök rokona.
Mondd azt, hogy vagyonosodási vizsgálatot indított a NAV a párod ellen, ezért SOS-ben el kell készítened Neked is - mint közeli "rokonnak" - a bevallásod.
Amilyen hülye lehet az a nő, be is veszi. :)
Nincs más ötletem, én személy szerint "verném az asztalt", (teszek rá, hogy kirúghatnak), de hát én én vagyok, Te pedig Te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!