A 1553NY nyilatkozatomat szeretném Ügyfélkapun keresztül feltölteni. Mit tegyek, ha folyamatosan csak az alábbi hibaüzenetet kapom?
"Hiányzó vagy hibás 'prop.usr.ds_scr' paraméter!" Próbáltam aláírásra küldeni, feltölteni, de minden kísérletemre ugyanez a válasz.
Keresgéltem már a témában, találtam korábbi kérdést ugyanerről itt az oldalon is, de egyik sem segített a probléma megoldásában. Lefuttattam a hibakeresőt is, ami csak egy figyelmeztetést adott ki, hogy amennyiben van adószámom, írjam be. Nincs adószámom, az adóazonosító jelem pedig a többi adatommal együtt be lett írva.
Mást nem töltöttem ki, csak az alapadatokat tartalmazó legelső lapot és az 1%-om felajánlásáról szóló részt.
Úgy emlékszem, tavaly is így küldtem el. Talán elfelejtettem valamit?
Minden segítséget előre is köszönök!
Ez elég valószínű, hogy egy fejlesztői hibaüzenet, és nem a felhasználóknak szól. Így te nem is nagyon tudsz vele mit kezdeni. Amit leírtál, az alapján nem te vétettél hibát.
A megoldás szerintem az lehet, hogy ezt hagyod a francba, és létrehozol egy új nyomtatványt, szépen kitöltöd, és azt próbálod beküldeni. Ha ez sem segít, akkor letörölni a programot teljesen, és újratelepíteni. Szerintem mennie kell, én már küldtem be idén 1553NY-t, és probléma nélkül vette a dolgot.
Ezt találtam:
"A nyomtatványkitöltő program használatakor a "Nyomtatvány megjelölése
elektronikus beküldésre" parancsnál a következő hibaüzenet jelenik meg:
"Hiányzó vagy hibás prop.usr.ds._src paraméter". A .abevjava könyvtárban
lévő .enyk fájlban szerepel ez a paraméter. Mi okozza akkor a hibát?
Több dolog is okozhatja:
• A KRDIR környezeti változó nincs beállítva.
• Az első telepítés óta újraindította-e a gépét? (ez csak a környezeti változó miatt
problémás linux alatt).
• Ellenőrizze a Szerviz/Beállítások menüpontban, hogy a digitális aláírás könyvtára
létező könyvtárra mutat.
• Ne használjon ékezetes karaktert a könyvtárnevekben. (Windows 98 alatt probléma.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!