Arra vagyok kíváncsi, hogy Kínából behozott árúra van-e adó és ha igen akkor mennyi?
Figyelt kérdés
Én Telefonokra és egyéb műszaki termékekre gondoltam.
Köszi
2010. márc. 29. 15:53
1/5 anonim válasza:
Igen, hogy van. Vám, áfa meg mások.
Akkor éri meg behozni onnan valamit, ha tudsz egy konténerrel hozatni, az pedig több milliós tétel, sóval jól gondold meg!
2/5 anonim válasza:
És egy konténerrel hozatni miért éri meg jobban, mint egyesével? Csak mert a vámot és az ÁFA-t értékhatárra állítják meg. (Bár tény, hogy a szállítási költség is része az adó és vám alapjának.)
De egy telefont ingyen is elhoznak Kínából, ha olyan helyről veszed... :)
Maximum jobb árat kapsz, ha "sok darabot" veszel. De ÁFA és vám szempontjából abszolút nem releváns a darabszám.
3/5 anonim válasza:
Viszont a szállítási költség szempontjából nem teljesen lényegtelen a dolog, nagyobb tételnél jobban eloszlik.
5/5 anonim válasza:
Ezt akarod behozatni? Erre kellesz még egy rakás külön engedély mert gyereknek való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!