Adóbevallás a Családi adókedvezmény 1553NY nyilatkozat kitöltésével kapcsolatban segítene valaki?
Év közben nem érvényesítettem a családi adókedvezményt, 2015 április közepéig voltam gyeden, hogy kell kitölteni a családi adókedvezmény részt az adóbevallásban ha én szeretném januártól-márciusig terjedő összeget, áprilistól-decemberig pedig a férjem papírján töltenénk ki, viszont itt a papír azt írja ha meg kívánom osztani a családi adókedv. akkor 1553E nyilatkozatot kell kitölteni,viszont ilyet nem találtam itthon.
A másik lehetőség ha a férjem igényelné az egész éves összeget, minimálbérre van bejelentve így is megkapnánk a maximális 10.000ft/hó összeget?
Miért nem jó az 1553NY-es nyilatkozat,ha családi adókedvezményt érvényesítenék? Tavaly is ilyet töltöttem ki,vissza is kaptam.Most is ilyet küldött a NAV.
Ha itt jól értelmezem jónak kéne lenni,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!