Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » 15m30 én nem kaptam semmit a...

15m30 én nem kaptam semmit a munkáltatómtól, mi a teendő?

Figyelt kérdés

Azt kell tudni a munkáltatómról, hogy a navnak sokszor meggyűlt vele a baja bejelentések miatt stb. bérpapírt még sose láttam.

Lényeg, én nem kaptam tőle semmit, semmilyen papírt, holnap dolgozok, utána legközelebb elsején megyek.

Tudok így bármit is csinálni adóbevallás ügyileg?

2016. jan. 26. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
31.-éig kell hivatalosan kiadnia, gyakorlatialg meg május a bevallás határideje, addig megkaphatod. De ahelyett, hogy ezt itt kérdezed, az ottani bérszámfejtővel ebszélj inkább.
2016. jan. 26. 19:09
 2/4 A kérdező kommentje:

de olyan itt nincs :DDDD

szóval :D

nevetséges az egész cég

minek vagyok itt kérdésre? - azért mert nincs más. egyetemen tanulok levelezőn, addig itt játszadozom.

tehát, 8 órába dolgozom, 4re vagyok le jelentve, minimálbérre, bérpapírt egy éve nem láttam stb..

tehát ilyen, h bérszámfejtő lol :D

de február 1 ig kérhetem, hogy a nav csinálja nem?

2016. jan. 26. 19:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Az sem kizárt, hogy egyáltalán nem vagy bejelentve, és csak zsebbe fizet. Ez esetben viszont nincs miről adóbevallást készítened. Kérdezd meg a főnököd holnap, hogy mi a helyzet, kapsz-e jövedelemigazolást az adóbevalláshoz, és ha igen, akkor mikor. Teljesen felesleges a NAV-val csináltatni a bevallást, a kapott igazolással két perc alatt önállóan meg tudod majd csinálni. Az igazoláson rajta lesz, hogy melyik sorba mekkora összeget kell beírni. Egyszerű másolási feladat. Ha meg nem vagy bejelentve, akkor csak gáz lesz belőle, ha mindjárt a NAV-hoz mész.
2016. jan. 26. 19:35
 4/4 A kérdező kommentje:

haha vicces lenne visszamenőleg a tbt kifizetni :D

köszi szepen:]]

2016. jan. 26. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!