Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha fél évig nincs TB-m mert...

Ha fél évig nincs TB-m mert ez idő alatt nem járok egyetemre de nem is dolgozom akkor azt behajtják ha semmilyen orvosi kezelést nem veszek igénybe?

Figyelt kérdés
Szóval akkor annyi "csak" a dolog hogy nincs biztosítasom, vagy mindenképp be kell fizetni?
2016. jan. 10. 01:24
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Be.

Be.

2016. jan. 10. 05:20
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Kérdés: hol (közoktatás, felsőoktatás), meddig tanultál? Nincs jgviszonyod vagy csak nem aktív?
2016. jan. 10. 08:07
 3/5 anonim válasza:
27%
elvileg ha csak passzív vagy akkor jár a TB. De ha kiíratkoztál akkor még a kiíratkozás napjától kezdve 6 hónapig jár még +45 nap.
2016. jan. 10. 08:44
 4/5 anonim ***** válasza:
62%

3: hivatkozás???

A diákigazolványra való jogosultság megszűnésétől számított 45 napig jár. Közoktatásban a tanévet követő október 31-ig, felsőoktatásban ha őszi félévben szűnik meg a jogviszony, március 31-ig; ha tavaszi félévben, akkor okt 31-ig áll fenn a a diákra való jogosultság.

Én erre tudok törvényt hozni.

Megint sorban jönnek a rossz válaszok. Miért éreztek késztetést olyanra felelni, amihez nem értetek? És miért pontozzátok le kicsinyes bosszúból, aki tudja?

2016. jan. 10. 09:05
 5/5 anonim válasza:
80%
Passzív vagyok, elmentem a Tanulmányi Osztályra és ott közölték, hogy van TB-m, hiszen a jogviszonyom él, tök mindegy, hogy az aktív vagy passzív. Kérdező, ha nem vagy passzív és a diákod is lejárt, akkor sajnos fizetned kell..
2016. jan. 10. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!