Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » A pénztárhelyettes ha helyetes...

A pénztárhelyettes ha helyetesíti a pénztárost akkor fel van mentve a saját munkakörének elvégézése alól az adott időre?

Figyelt kérdés
2016. jan. 5. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Bár nem pénztáros vagyok, de ez nem így működik semmilyen munkakörben.

Bármilyen munkád van, a helyettesítés a saját munkádon felül egy plusz tevékenység.

Én egy mondhatni korrekt multinál dolgozom, de a helyettesítés még itt is úgy megy, hogy senkit nem érdekel, mikor végzed el a munkát, oldd meg, a te dolgod.

Gondolj bele józan paraszti ésszel: a munkának kész kell lennie.

Ha te helyettesítesz valakit, és addig a saját munkádat nem végzed, akkor téged is helyettesíteni kéne. Utána így tovább, mindenki másvalaki munkáját végezné, így mindenkit helyettesíteni kéne. Már 1 ember kiesése esetén is.

2016. jan. 5. 18:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Én ezt értem. Csak két helyen nem tudok lenni egyszerre. Akkor az egyik halad a másik tolódik. és ugye miért ne a sajátom. :(
2016. jan. 5. 19:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól függ: Utasítva lettél, vagy saját magadtól vállaltad be a helyettesítést?
2016. jan. 5. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!