Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Amazonról szeretnék rendelni....

Amazonról szeretnék rendelni. Kell fizetnem ÁFÁ-t?

Figyelt kérdés

szeretnék egy terméket 30$-ért

2 másik terméket további 13$-ért

Csak az első terméket lehet ajándékként küldetni.

35$-tól van ingyenes szállítás, ezért szeretném egybe rendelni az egészet.

2015. dec. 15. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy EU-n belül vagy kívül, cégtől vagy magánszemélytől. EU-n belül ÁFA és adómentes. A többit guglizd ki.
2015. dec. 15. 22:30
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 Mondhattad volna hogy fogalmad sincs, vagy leginkább semmit... A válaszodból ítélve a kérdés feltevése előtt is lényegesen több információval rendelkeztem nálad. :)
2015. dec. 15. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ki, amazon europai oldalain nincs fent, amit akarsz?
2015. dec. 15. 22:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát az angolon fent van, csak szállítás nélkül is többe kerül, mint ha amerikából rendelem + szállítás + ÁFA :)
2015. dec. 15. 22:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Kétlem, mert szoktam rendelni, és tudom mi mennyi, de kb fele ennyi erővel kikereshetnéd magad. Google első oldal csak erről szól ha beírod hogy külföldről rendelés. De látom te a 90-es években élsz ezzel az ajándékozásdival.
2015. dec. 15. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!