Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogy is van ez a Duty Free...

Hogy is van ez a Duty Free shop a reptéren?

Figyelt kérdés
Valaki elmagyarázná nekem, hogy hogyan működik ez? Honnan jön az áru? Miért jó az országnak, hogy nem szed be adót az áruért? Tényleg olcsóbb így, amit ott lehet kapni, mint pl. a Tescóban?

2015. dec. 11. 11:35
 1/2 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem olcsóbb, sőt a ruhák drágábbak, az alkohol ugyanannyiba kerül csak a cigaretta kerül feleannyiba.
2015. dec. 11. 12:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Van, ami olcsóbb, van, ami nem. Annyi féle üzlet van már, olyan változatosak az árak, hogy most már nincs olyan, hogy a duty free-ben olcsóbb. Egy városon belül és lehetnek nagy különbségek ugyanazon termék árában. Lehet, hogy találsz valamit tök jó áron. De lehet, hogy x boltban épp akció van és ott még olcsóbb.

Na meg melyik országban? Nálunk pl. sokkal olcsóbb az alkohol és a cigaretta, mint pl. Finnországban.

Én a parfümöket szoktam nézni. Csak az akciósok között láttam jó árban. Egyébként annyiba kerülnek, mint az itthoni drogériákban.

2015. dec. 11. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!