Dropshipping utáni adózás?
dropshipping üzeletet szeretnék folytatni.
Mennyit kell adózni?
Afózáson kívűl milyen költségek vannak még?
Kínából rendelném a vevő nevére.
Valóban nem lesz életképes, 10 éve még lehetett ezzel kábítani az embereket, ma már mindenki tud ebayezni és várni a csomagot.
De a vállalkozási formától függ az adó és járulékfizetés, meg sok minden (pl. fő, vagy mellékállás, egyéni, vagy társas vállalkozás lenne, a székhelytől az iparűzési adó, a bevételtől és a kiadástól , az áfakörtől az adó mértéke meg még lehetne sorolni)
"Valóban nem lesz életképes, 10 éve még lehetett ezzel kábítani az embereket, ma már mindenki tud ebayezni és várni a csomagot. "
Norbi, ez de nagy ez a mondatod! nagyon tetszik :-) és teljesen jogos és igaz. ( a kisjövedelmű KATA-s vagyok)
Kérdező, nekem nem az a fő tevékenységem.
Katas-ként, főállásúként havi 50 ezer ft az adó - ennél olcsóbban nem lehet megúszni.
Mellékfoglalkozású katásként havi 25 ezer az adó, de egyáltalán nem biztos, hogy dropshippinget lehet csinálni Katásként. Áfa köteles, stb.
És mint írtam, nekem nem ez a fő tevékenységem - én a fő tevékenységből élek, a netes eladás csak kiegészítés. Abból nem tudnék adót fizetni és megélni.
Akkor én is itt írok.
Mennyi büntetést kapnéh ha kapnék ha olaszban egy zárt csoportban (le tiltom a navosokat) havi kb- 10-30E ft bevételem lenne. Mások mondták hogy a kutya se nézi.
10-30 ezer bevételből mennyi maradna meg?
( Egyébkét 2006-ban fő állásban ez volt az akkori cégem fő profilja, most egyéniként, a 81 tevékenységi körből az egyik, de nem Kínából rendelve)
Kérdező, ajánlom figyelmedbe, elolvasásra ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__adozas-kon..
"Valóban nem lesz életképes, 10 éve még lehetett ezzel kábítani az embereket, ma már mindenki tud ebayezni és várni a csomagot."
Ezért kell Ebay-en árulni,a terméket meg Bangood Dropshipping programján keresztül megrendelni.
A pénzmozgás meg amúgy is Paypalon keresztül zajlik, a bevételt meg $ alapú Prepaird kártyára lekéred pl: payoneer. Így a NAV semmi pénzmozgást nem lát. Az adójukat meg baxák meg, ha az ember tisztességesen leadózna nem érné meg csinálni.
Először csináljanak kedvező adózási rendszer mint például Az Államokban és akkor majd az emberek nem a kiskapukat keresik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!