NEMAKAROK kérdése:

Mi szükséges hozzá?

Figyelt kérdés
ahhoz hogy én más telefonját szervizeljem adózáson kívül másra szükségem van? vagyis van egy weboldalam(hirdetés céljából) meg egy székhelyem vagyis az otthonom.kimegyek a találkozó helyre elveszem a telót megrendelem az alkatrészt ő fizet nekem.Adóznom kell? vagyis ha igen azon kívül más? Most is ugyanezt csinálom csak weboldal nélkül és szűkebb körben.terjeszkedés céljából érdekel igazából.segítséget előre is köszi.

2015. nov. 30. 15:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Magánszemély gazdasági tevékenységet csak is kizárólag engedély birtokában végezhet, kivéve az ingatlan bérbeadást. Vagyis vagy egyéni vállalkozóként, vagy adószámos magánszemélyként, vagy valamilyen gazdálkodási szervként (cég). Adószámos magánszemélyként nem minden tevékenységre adnak ki engedélyt. Általában szellemi tevékenységre, vagy olyanra, amely "alkalmi", tehát nem rendszeres. Évente 3-szor szőttem egy rongyszőnyeget.

Javítási, szerelési tevékenységre nem tudom, hogy adószámon kívül kérnek-e valamilyen szakképzettséget is.

2015. nov. 30. 17:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyéni vállalkozói kell hozzá minimum.

Adószámosba maximum a tanácsadás fér bele.

2015. dec. 2. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!