Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hol találom azt a "programot",...

Hol találom azt a "programot", amivel el tudom készíteni az adóbevallást?

Figyelt kérdés
Sokaktól hallottam már, hogy létezik egy olyan "program", amivel az interneten is el lehet készíteni az adóbevallást. Hol találom ezt?
2010. márc. 20. 17:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az APEH honlapon, ahonnan letöltötted az ÁNYK-t, felül kékkel van egy felirat:Java Runtime környezet ellenőrzése. Ezt nézd meg, lehet, hogy nincs Java a gépeden. Innen tudod azt is telepíteni, akkor már valószínű működni fog.
2010. márc. 20. 21:38
 12/13 A kérdező kommentje:
Azt is leellenőriztem, ott is minden rendben. NA mindegy. Majd ráfogom erre, hogy miért nem csináltam meg a bevallást :)
2010. márc. 20. 21:41
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, nem vagy elkésve, május 20 a határidő.

Az ABEV 2006 keretprogram ehhez a nyomtatványhoz nem jó, az ÁNyK-t kell használni.

Lehet, hogy most sokan a szívükhöz kapnak, de: programok eltávolításával töröd le az APEHos keretprogramokat. Aztán telepítsd fel az Ányk-t, ahogy ő javasolja. Ha ez kész, akkor a 0953-at és az aktív súgóját is.

Nekem a vámos nyomtatványt nem nyitotta meg, hiába volt frissítve az Ányk. Letöröltem, újra telepítettem és működik rendesen a vámos is és az Apehos is.

2010. márc. 21. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!