AliExpress free shippingnél kell vámot fizetni?
A free shipping-et figyelembe veszik, annyiban, hogy a szallitasi dijra nem kell vamot es afat fizetned (amugy kene).
De ova intelek attol, hogy Kinabol 90e-ert biciklit vegyel, mert nagyon, de nagyon durva meglepetes fog erni. A kinai gyartas finoman szolva mas minosegbiztositas mellett mukodik mint Europaban vagy kb. barhol masho. (mar amennyiben egyaltalan ertelmezheto naluk ez a fogalom), az a 90e forintos bicikli jo esellyel mar a megerkezesekor egy darab ipari hulladek lesz, es meg egy metert sem mentel vele...
Csak kivancsisagbol, irnal egy linket hogy melyiket nezted ki?
Köszi a választ.
Nagyon hajlok a lemondás felé. Felírtam 7 bicikliboltot, holnap elmegyek néhányba és ott érdeklődök szerintem.
90,000 + 10% VÁM + 2000 ft ügyintézés + 27% ÁFA
De ne vegyél ennyiért kínából bringát, mert ennél jobbat kapsz a decathlonba magyar garival (örök gari a vázra) és ki is próbálhatod előtte.
Köszi szépen! :)
Eddig csak a pécsi Decathlonban jártam, ott sajnos nem volt egy országúti sem, de ez elgondolkodtat!
Itthon vegyél, sokkal egyszerűbb a garancia intézése, ha valami nem stimmel. Ráadásul erről a kínai cuccról nemsok minden derül ki a leírás alapján, ráadásul a hirdetés címének sincs értelme.
Amúgy nem tudom, hogy váltóra mennyire van szükséged, de itthon kb ennyiért kapsz egysebességes szabadonfutós kerékpárt jobb minőségű vázzal.
Olyan helyek is vannak, ahol összeépítenek neked pont olyat, amilyet elképzeltél.
# 4
Én Maglódon vettem. Nagyon nagyon elégedett vagyok vele. Kerestem sokáig bringát, kipróbáltam többet, olvastam teszteket. Ez a Decathlonos bringa kb. a 200-250e-s árkategóriával van egy szinten, csak fele árba.
Sajnos itt nálunk sincs már készleten, az volt az utolsó amit én vettem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!