Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hol tudok igazolást kérni?

Hol tudok igazolást kérni?

Figyelt kérdés

Szükségem lenne egy igazolásra, hogy adott időszakban, melyik cégnél dolgoztam. Próbáltam a NAV honlapján nézelődni, de semmit nem találtam, bár igazából fogalmam sincs, hogy honnan kellene kérnem.

Ha valaki segítene megköszönném :)

2015. nov. 4. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Az adott cégtől tudsz kérni visszamenőleg is. Sajnos körbe kell járni őket, ez van.
2015. nov. 4. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Elvileg az adott cégtől kilépéskor kellett volna egy papírt kapnod, hogy x-től y ideig ott dolgoztál és kilépéskor nincs tartozásod, stb.

Ha nincs ilyen papírod, akkor az adott cégtől kellene kérned.

2015. nov. 4. 18:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Lehet le kellett volna írnom, az adott céget perlem és a felszámoló biztosnak kellene igazolás, mivel a cégtől nincs semmim. Jó magyar szokás szerint dolgoztattak és nem fizettek....
2015. nov. 4. 18:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy be sem voltál jelentve... Akkor viszont próbálj meg a körzeti NAV igazgatóságra bemenni és ott utánanézetni - hátha tudnak segíteni.
2015. nov. 4. 18:35
 5/5 A kérdező kommentje:

Be voltam jelenteve, az ügyfélkapun látszott a Taj nyilvántartásba, meg az adóbevalásomba amit a Nav készített ott voltak. Mindegy megnézem a Navnál, hátha szerencsém lesz és nem küldözgetnek ide oda.

Köszönöm a segítséget!

2015. nov. 4. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!