Hogy kell a Navos adótartozást kérni, hogy engedjék el?
Ok. Jól értetted, így van ahogy összefoglaltad. A kinti munkámból kb. 2 évet tudok csak igazolni, hogy be voltam jelentve, mert volt hogy itthon voltam és nem csináltam semmit és volt amikor csak úgy melóztam és volt olyan, amikor a helyettesítettem a bátyám kint.
Köszi az elmondottakat, most előbb levizsgázom és utána ráfutok erre amit elmondtál. Keresek könyvelőt talán. Mennyit kérnek egy ilyenért?
'''''egy szívhez szóló (de ne panasz!) levelet,''''''
Miért is van ez, hogy nem panasz? Nyilván nem panasz, hanem kérelem - igaz?
A panasz nem érdekli őket, és hidd el, mindenki panaszkodik egy kérelemben, tehát nem fog szívhez szólni. 5 percenként olvasnak ilyet.
A tényeket írd meg, azokkal tudnak mit kezdeni. Attól, hogy Te sírsz, milyen sz@r Neked, még nem hasad meg a szívük. Szabályok alapján bírálnak el, tehát ha az abban foglaltaknak megfelelsz, akkor foglalkoznak érdemben a dologgal.
Ha ekkora a tartozásod, valószínűleg nem egy ember fog benne dönteni, hanem a kupaktanács.
A döntést befolyásolhatja az is, hogy a végrehajtók mit tapasztaltak, közreműködő voltál-e vagy ellenséges, láthatóan próbáltad fizetgetni a tartozást, vagy hónapokig tettél rá a dologra. Ha megígértél valamit, tartottad-e a szavad, izzadtál-e azért, hogy rendezd a soraid? Ha volt gépjárműved, ingatlanod, és még a tartozás alatt értékesítetted, de ennek ellenére nem fizettél be semmit a tartozásodra, az már egy fekete pont. Nem is gondolnád, hogy mi mindent lecsekkolnak ilyenkor, amiről Te nem is tudsz. Éppen ezért hazudni a kérelemben soha nem szabad csak azért, hogy célt érj! Ha nagyon döntésképtelenek, akkor akár környezettanulmányra is kimehetnek a tartózkodási helyedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!