Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Most akkor a NAVnál kihez...

Most akkor a NAVnál kihez forduljak?

Figyelt kérdés
A múltkor megírtam itt gyakori kérdéseken, hogy áprilisban voltam a navnál levelezési címet változtatni, és hiába változtattam meg mert a régi címemre küldték ezek után is a leveleket. Ma be mentem a navhoz, hogy megkérdezzem, hogy ha módosítottam a levelezési címemet akkor miért nem az új címre küldik a levelet, erre az volt a válasza a hölgynek, hogy hiába változtattam meg a levelezési címet mert a nav nem köteles arra a címre küldeni a leveleket...Na de akkor miért lehet náluk levelezési címet változtatni ha azt a nav úgy is lesz.rja? És akkor úgy gondolják, hogy én mindig rohangásszak a régi címemre a leveleimért? Ha valaki tudja írja meg légyszíves nekem, hogy hova kellene fordulnom ez ügyben mert nekem mindenképp erre az új címemre kell, hogy érkezzenek a leveleim. A válaszokat előre is köszönöm.

2015. okt. 14. 17:54
 1/1 anonim ***** válasza:
jelentkezz be a mostani címedre, a nav a lakcímnyilvántartót használja!
2015. okt. 14. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!