Honnan tudok bevalláshoz 0953-as nyomtatványt szerezni?
Egy kicsit konkrétabban lehetne, hogy mi a gond? Nem települ fel? Nyomtatványkitöltő nem indul el? Vagy a verziók nem kompatibilisek? Működik a java környezet?
Mindenkinek az apeh honlapjáról van.
Próbáld meg frissíteni a kitöltő programot. Szerviz\ Frissítések. Első körben mondjuk ennyi.
Ha esetleg nem működik, próbáld újra telepíteni a programot és a nyomtatványt is.
Az újratelepítés előtt töröld le a keretprogramot (ányk) a programok eltávolítása segítségével. Aztán telepítsd az ányk-t, majd a 0953-at.
Lehet, hogy nem logikus, de nekem az apeheseket megnyitotta, a vámost nem, hiába frissítettem, nem segített. Letöröltem a keretprogramot, újra telepítettem, és azóta működik mindkettő rendesen.
Keresd fel a Szívességi Kör honlapját, és itt megtalálod a 0953 sz. nyomtatványt PDF-formátumban! Ki kell nyomtatni, és kézzel lehet kitölteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!