Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ti ismertek olyan boltost,...

Ti ismertek olyan boltost, aki szinte sohasem ad blokkot?

Figyelt kérdés

Fel vagyok háborodva! Hozzánk szinte hetente jönnek a NAVtól próbavásárlásra, de a közelben lévő boltba nem. Nyílt titok a városunkban,hogy a család nem ad blokkot. A pofátlanság határát már átlépték, erről beszél mindenki,hogy hogyan merik megtenni....

Szerintetek lefizetnek valakit a NAVnál?

2015. júl. 19. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Itt a kisboltban sem, se a kínaiban nem adnak. Direkt szoktam kérni azért is.
2015. júl. 19. 21:52
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Navos vagy? :-)
2015. júl. 20. 07:26
 3/4 anonim ***** válasza:
19%

Ne háborogjatok és ne aggódjatok!

Nem sokáig csinálja már, mivel az üzletek pénztárgépei össze vannak kötve a NAV számítógépes rendszerével, előbb-utóbb kidobja az ellenőrző rendszer, hogy az adott pénztárgépbe milyen kevés adat kerül beütésre!!!

2015. júl. 20. 10:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Dehogy vagyok!!!

De felháborít,amiket hallok. Nagymamákat büntetnek meg többszázezer forintra,közben - szerintem -rokon,haver milliókat kaszál be nem vallott jövedelmeken.

A pénztárgépek rég be vannak vezetve, már ki kellett volna,hogy bukjon..érdekes....

2015. júl. 21. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!