Rolando kérdése:
Ügyfélkapun nem találom a?
Figyelt kérdés
Az volna a kérdésem, hogy ügyfélkapun, hol tudom megnézni a legutolsó és a jelenlegi bejelentett munkahelyem megszünését? Mindenhol kerestem de nem találom. Ha lehet valaki leírná pontról pontra, hol és merre keressem. Nekem ez bonyolult. Segítséget előre is köszönöm.2015. júl. 15. 12:19
1/1 anonim válasza:
Helló!
Az OEP honlapján lehet megnézni!
Rá kattintasz bejön az oldal és lemész teljesen az oldal aljára szinte,jobb alsó sarokban betudsz lépni az ügyfélkapus adataidal.
Ha beléptél akkor kapsz egy új oldalt és ott a bal felső sarokban válaszd a Biztosítás jogviszonyt,ott kérni fogja a taj számodat és utána már ki is írja hogy mettől meddig voltál hol bejelentve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!