Kinek utalt már idén vissza az Apeh? És mennyi idő után?
Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 22:34
1/12 anonim válasza:
Az apeh csak május után kezd utalni junius eleje előtt ne számíts semmire.
2/12 anonim válasza:
Nekem utaltak a páromnak még nem pedig együtt adtuk fel.
3/12 anonim válasza:
Kedves első, hát a te válaszaidra aztán tuti szükség van ezen az oldalon, olyan meggyőzödéssel állítasz valamit amiről fingod sincs hogy hihetetlen.
Gondolom a JOBBIK-ra szavazol.
4/12 anonim válasza:
Én Febr. elején adtam fel postán, és hétfő reggel jött meg a számlámra.
5/12 A kérdező kommentje:
Szóval te megkaptad 30 napon belül. Nekem elvileg ma jár le. De nem bízom benne. Veszprém megye
2010. márc. 3. 09:40
6/12 anonim válasza:
Az utalásokat mindig a bevallás beérkezésétől számított 30. naptári napon indítják, illetve, ha az munkaszüneti napra esik, akkor az azt követő első munkanapon. Tehát ha pl. február 1-jén adtad fel, megérkezett február 2-án, attól számítva ma jár le a 30. nap. Ha gyors a bankod, akkor holnap már a számládon lesz.
7/12 anonim válasza:
Én február 4-én küldtem el a bevallásomat, és ma éjszaka (március 8. 00:12)megjött a pénz!
8/12 anonim válasza:
Benne van a tájékoztatókban csak el kell olvasni. A beérkezéstől számított 30 napon belül utalnak, de idén csak március elseje után kezdik a visszautalásokat.
Régebben volt, hogy két héten belül visszakaptam, de volt 30 nap, ill. néhány nappal több is.
Tehát aki februárban elküldte az lehet, hogy legkésőbb csak március 30-án kapja vissza a pénzét.
9/12 anonim válasza:
Én tavaly kicsit több mint 30 nap múlva kaptam vissza a pénzt, és emiatt a késés miatt még kamatot is utaltak az összegen felül.
10/12 anonim válasza:
Az én tapasztalatom ezzel kapcsolatban a következő:Ha kevés jár vissza azzal nem nagyon szoktak variálni és egy hónap után küldik.Én nem kérem az adójóváírást mert így egyben több hasznát veszem mint elaprózva.Azonban még egyszer sem jött vissza simán,pedig volt hogy könyvelőcéggel készítettem el,mindig volt valami hiba amivel még 30 nap és így tovább.Aztán tavaly bezengték kamatot adnak a késésre.Hát borravalónak is röhejes lett volna az a néhány tíz forint.Az egyik barátom külföldön dolgozott és a papírok az őt foglalkoztatok hibájából stb. Nos ez a késés neki is tízesekbe került de ezresekben.A milliomos uraknak persze időben küldik,úgy látszik itt is a melós húzza rövidet,igaz neki nincs pénze ügyvédekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!