Fizetett szabadságon vagyok ami pedagógus szabadság tehát majd augusztus 18-21 én kell bemennem melózni. Az a kérdésem h én addig dolgozhatok e főállásban bejelentve valahol mert ugye jó lenne a plusz pénz egy pedasszisztensnek?
Figyelt kérdés
2015. jún. 30. 19:55
1/8 anonim válasza:
2 főállásod nem lehet, de nem is értem, mire lenne jó. Mellékfoglalkozásban, megbízási szerződéssel szerintem minden további nélkül, de ha nem jól mondom, akkor remélem, valaki kijavít...
2/8 anonim válasza:
"2 főállásod nem lehet"
Ez általában nem igaz, mondjuk kérdés, mit nevezünk főállásnak. Mindenesetre lehet egy embernek akárhány munkaviszonya egyszerre.
A pedagógus az nem is köztisztviselő/kormánytisztviselő, szóval nem gondolom, hogy bármilyen formában korlátozva lenne.
3/8 A kérdező kommentje:
Be vagyok jelentve.Most az új melóhelyemen is be lennék akkor elvileg 2 munkahelyem lenne egyszerre.Az egyik 8 órában a másik 12 órában.
2015. jún. 30. 20:33
4/8 A kérdező kommentje:
De jelenleg szabin vagyok.Akkor 2 fizut kapnék augusztusban ami jól jönne kérdés h lehet e ilyet.
2015. jún. 30. 20:34
5/8 anonim válasza:
akárhány munkaviszonyod is lehet egyszerre, csak győzd ellátni...pláne, hogy egy munkaviszonyod sincs, csak közalkalmazotti jogviszonyod...járulékfizetés alakul a 2. munkahelyen másként, ennyi
6/8 A kérdező kommentje:
És azt kinek kell elintézni mármint a járulék fizetést?Vagy nekem mi a teendőm ilyen esetben vagy egyáltalán van e?Egyébként igen közalkalmazott vagyok :-).
2015. jún. 30. 21:24
7/8 anonim válasza:
bérszámfejtőnek, neked annyi a dolgod, hogy tudatod, hogy már van másik munkahelyed
8/8 anonim válasza:
nem alakul máshogy a járulékfizetésed, akárhány jogviszonyod van.
És köteles vagy írásban bejelenteni, közalkalmazotti tv. előírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!