Sos! Vagyonnyilatkozatot kell írnom,5 évre visszamenőleg, akkor gondolom már a 2015-ös évtől számolok vissza, hiszen idén már volt bevételem?
Figyelt kérdés
Jó lesz így?2015. jún. 30. 07:07
1/8 anonim válasza:
há bakker, hogyan lehet visszamenőleg írni ilyet?
nem loptam soha, de nem emlékszem a lóvémra, nézzétek meg minden utalva lett. kapjátokbe
2/8 anonim válasza:
5 év plusz tárgyév. Vagyis 2009-től.
3/8 anonim válasza:
ma 07:46
Úgy lehet, hogy minden évben kell adóbevallást készíteni. Vagy ha eladott vagy vett az ember nagyobb értéket akkor annak van számlája is. Csak ezeket kell előkeresni , és beírni.
4/8 anonim válasza:
Lehet, hogy valaki észrevette, hogy már nem biciklivel jársz, hanem Ferrarival?
6/8 A kérdező kommentje:
Úgy lehet ilyet írni, hogy ha bevételed van, van adóbevallásod is, illetve ha nem adóköteles akkor is van róla papírod, pl árvaellátás. Egyébként munkához kellett, belépéskor kötelező írni, és se Ferrarim, se biciklim nincs, de köszi a jóindulatot :)
2015. júl. 1. 06:50
7/8 anonim válasza:
énnekem senki se mondta, hogy meg kell tartani a papírokat
ha nincs papírom akkor elveszik a pénzem? ilyenkor írnak levelet bankból, hogy a számlája nullás, mert elvette a hivatal? vagy a házam se az enyém?
8/8 anonim válasza:
#4-s vagyok
Nem rosszindulatból írtam,
-csak vagyon-nyilatkozatot, nem igazán szoktak, úgy hasra ütve kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!