Segitene valaki abban, hogy mennyit kapok vissza adobevallas utan?
Figyelt kérdés
0930M tipusu bevallas.
Osszjovedelem:835.132 Ft
Mas berjovedelem:150.259 Ft
Levont adoeloleg osszege:52.020 Ft
Adojovairas (12 honapra):114.172 Ft
Elore is nagyon koszonom!
2010. márc. 1. 16:24
2/17 anonim válasza:
Nekem is segítenél? (bocs az offért de fontos lenne!)
09M30
Jövedelem 2007084
levont adóelőleg: 380550
nem kértem havonta az adójóváírást
KÖSZI
3/17 anonim válasza:
a 18:01-esnek! Te pont nullán vagy, nem kapsz vissza, de nem is kell fizetned. légy szi ne kérjetek ilyet, nem tudom mire jó ez nektek. Az APEH honlapján ott a kitöltő program, letöltöd, beírod az adatokat, és már látod is, hogy állsz.
4/17 anonim válasza:
Légyszi linkeld ide pontosan hol van az a kitölthető program mert én nem találom:( köszi
5/17 anonim válasza:
18:01 vagyok: Nem kapok vissza?????? Na ne már! Egész évben nem kértem az adójóváírást hogy majd így 1 összegben kapjam vissza. Tavaly 60 ezer köröl kaptam most meg semmit??
6/17 anonim válasza:
18:01! Bocs, úgy értettem, hogy nem jár neked adójóváírás. Így más, így jár 67 942 ft vissza. :-D
7/17 anonim válasza:
www.apeh.hu-> letöltések->nyomtatványkitöltő programok. Először ÁNYK-t kell letölteni, gépre telepíteni. Utána ugyanitt megtalálod a 0953-t, azt is telepíteni kell, aztán már írhatod az adatokat.
8/17 anonim válasza:
Köszi de én ehhez nagyon nem konyítok! (pedig lenne még kérdésem:(
9/17 anonim válasza:
Írhatsz privit, ha gondolod. Megpróbálok válaszolni, de adóbevallást nem vállalok.:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!