Hogyan írjak felmondó levelet 3 nap munka után?
Figyelt kérdés
sajnos nem tudom mégse vállalni, mert nem vesznek át levelező szakra az egyetemen, mit kell így bele irnom és hogy nézzen ki?2015. jún. 9. 14:53
1/10 anonim válasza:
Miért kéne felmondó levelet írnod?
Próbaidő alatt indoklás nélkül fel lehet mondani.
2/10 A kérdező kommentje:
igazából nem is irtam alá semmilyen szerződést, ugyhogy én sem értem... de most mondták, hogy ez a jogi formája és írnom kell...
2015. jún. 9. 15:00
3/10 anonim válasza:
Nem írtál alá szerződést? :D Akkor szépen fogd magad és menj haza...
4/10 A kérdező kommentje:
betanulás volt még csak, nemértem :D kell nekik a jelenléti ívem, mert fizetik ezt a 3 napot is, de kell felmondó levél :D mindegy írok valamit, csak neten olyan bonyolultak vannak törvények meg miegymás, rendes gondlom többbéves munkaviszony megszűnéséhez.
2015. jún. 9. 15:07
5/10 A kérdező kommentje:
3 nap után már nem mentem be, csak felhívtam, mondta, hogy nincs semmi gond megérti küldjem be a jelenlétit... ennyi
2015. jún. 9. 15:08
6/10 anonim válasza:
Fogsz egy lapot, ráírod, hogy te, mint Gipsz Jakab azonnali hatállyal próbaidő alatt felmondasz.
Dátum, aláírás, szevasz.
7/10 A kérdező kommentje:
köszi ennyit csináltam :D
2015. jún. 9. 18:09
8/10 anonim válasza:
"Miért kéne felmondó levelet írnod?
Próbaidő alatt indoklás nélkül fel lehet mondani."
Ettől még van egy menete a felmondásnak, a kettő között nincs kapcsolat. Ne terjesszük már, hogy próbaidő alatt csak úgy el lehet jönni szó nélkül.
9/10 A kérdező kommentje:
Az oke . Csak azer volt fura mert szerződést se írtam alá . Fizetik a 3 napot is . Csak fura volt
2015. jún. 9. 20:33
10/10 anonim válasza:
Hát tényleg fura...
Lehet, hogy most utólag fogják Veled aláíratni a szerződést. Ha így lesz, akkor jól nézd meg, hogy mit írsz alá visszamenőleg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!