Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogyan írjak felmondó levelet...

Hogyan írjak felmondó levelet 3 nap munka után?

Figyelt kérdés
sajnos nem tudom mégse vállalni, mert nem vesznek át levelező szakra az egyetemen, mit kell így bele irnom és hogy nézzen ki?
2015. jún. 9. 14:53
 1/10 anonim ***** válasza:

Miért kéne felmondó levelet írnod?

Próbaidő alatt indoklás nélkül fel lehet mondani.

2015. jún. 9. 14:57
 2/10 A kérdező kommentje:
igazából nem is irtam alá semmilyen szerződést, ugyhogy én sem értem... de most mondták, hogy ez a jogi formája és írnom kell...
2015. jún. 9. 15:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem írtál alá szerződést? :D Akkor szépen fogd magad és menj haza...
2015. jún. 9. 15:05
 4/10 A kérdező kommentje:
betanulás volt még csak, nemértem :D kell nekik a jelenléti ívem, mert fizetik ezt a 3 napot is, de kell felmondó levél :D mindegy írok valamit, csak neten olyan bonyolultak vannak törvények meg miegymás, rendes gondlom többbéves munkaviszony megszűnéséhez.
2015. jún. 9. 15:07
 5/10 A kérdező kommentje:
3 nap után már nem mentem be, csak felhívtam, mondta, hogy nincs semmi gond megérti küldjem be a jelenlétit... ennyi
2015. jún. 9. 15:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Fogsz egy lapot, ráírod, hogy te, mint Gipsz Jakab azonnali hatállyal próbaidő alatt felmondasz.

Dátum, aláírás, szevasz.

2015. jún. 9. 18:03
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi ennyit csináltam :D
2015. jún. 9. 18:09
 8/10 anonim ***** válasza:

"Miért kéne felmondó levelet írnod?

Próbaidő alatt indoklás nélkül fel lehet mondani."

Ettől még van egy menete a felmondásnak, a kettő között nincs kapcsolat. Ne terjesszük már, hogy próbaidő alatt csak úgy el lehet jönni szó nélkül.

2015. jún. 9. 19:57
 9/10 A kérdező kommentje:
Az oke . Csak azer volt fura mert szerződést se írtam alá . Fizetik a 3 napot is . Csak fura volt
2015. jún. 9. 20:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát tényleg fura...

Lehet, hogy most utólag fogják Veled aláíratni a szerződést. Ha így lesz, akkor jól nézd meg, hogy mit írsz alá visszamenőleg!!!

2015. jún. 10. 05:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!