A Tescoban nem kaptam semmilyen papírt aminek köze lenne az adóbevalláshoz. Mi lenne a teendő azzal a jövedelemmel?
Figyelt kérdés
2015. máj. 20. 18:58
12/24 A kérdező kommentje:
A novembernél kellene a Tescoban szerzett jövedelemmel lenni de persze ezt a papirt a másik munkahelyről kaptam. Ezért nem szerepel ott?
2015. máj. 20. 20:23
13/24 A kérdező kommentje:
Mindenképpen késni fogok az ügyfélkapu miatt :/
2015. máj. 20. 20:31
15/24 anonim válasza:
Édes istenem...
amit a korábbi munkahelyen kaptál, azt az új hely honnan tudja?
Arról kaptál papírt, mikor onnan kiléptél.
A kettőt szépen összeadod...
16/24 A kérdező kommentje:
Azért nem muszáj így beszélni azzal aki még soha az életben nem vallott be adót. Örülök hogy te tudod de én nem. Ez az egyetlen papírom van az előző helyről amit utóbb raktam fel. Az egy bérjegyzék lesz.
2015. máj. 20. 21:08
17/24 A kérdező kommentje:
Tudom nagyon kapkodok mert későn jutott eszembe és igen valóban nem gondoltam végig hiszen honnan is tudná hogy mennyit kaptam máshol.
2015. máj. 20. 21:11
18/24 anonim válasza:
aki soha életében nem vallott be, az gondolkozzon, és bízza arra, aki ért hozzá. ÉS ne május 20-án hisztizzen. Felnőtt ember vagy, nem?
19/24 A kérdező kommentje:
Nem hisztiztem csak kapkodtam.
2015. máj. 20. 21:22
20/24 anonim válasza:
A gond ott kezdődik, hogy ennek nem 20.-a este kellett volna nekiesni, AKÁRHOL dolgozol, ott kell kapj bérigazolást kilépéskor. Értelemszerűen be is kell vallani, szimpla összeadás a kettő. Mosstmár így jártál, szerezd be minél előb, bár nekem az is érthetetlen, hogy miért nincsenek az előző helyről kilépőpapírjaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!