Tudtok nekem szerződési mintát?
Figyelt kérdés
Szintetizátort szeretnék vásárolni.Használt a szinti, ezért úgy szeretném, hogy futár hozza el nekem, és átvizsgálom itthon.Van rá mód, hogy szerződésbe foglaljuk, hogy például 30 napig köteles visszavásárolni, ha valami olyan hibát találok?Azért ezt a módot szeretném, mert nem értek még hozzá.Ehhez kellene nekem minta.2015. máj. 19. 06:46
1/1 anonim válasza:
Hát erre nem sok esélyed van szerintem!
Az eladó ha akar belemegy ilyenbe de hanem akar akkor
sincs semmi! nem kötelezi semmi arra hogy 30 napos garit
válalljon be! Sött hogy egyáltalán ilyesmit bevállaljon!
Eladja a cuccát másnak akinek nincs semmi kikötése,nem hinném hogy veled ilyesmiröl valaki is alkudozna!
Használt hangszernél helyszini kipróbálás ez a max.amit meglehet tenni aztán ha tetszik viszi az illetö ha nem akkor marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!