Diákmunka után kell adóbevallást csinálni? Fontos
Nyáron dolgoztam 2hetet az önkormányzatnál, de nem kaptam adóbevallási csomagot.. sot egyik ismerosom aki szintén dolgozott ö csak egy lapot kapott amit ki kell tölteni én viszont azt sem.
valaki tudna segíteni hogy most mi a teendo?
A Navtól még akkor kaptam egy igazolást gondolom arra gondolsz meg januárban kaptam egy papírt az onkormanyzattol egy osszevont igazolást a 2014. évi jövedelmeimrol ezek kellenek?
De a navtol semmilyen boritekot nem kaptam
igen az az igazolás kell.
ha nem kaptál a navtól borítékot nem baj,megcímzed a két kis kezeddel,csak akkor fizetni kell a feladásért,ennyi.
Koszonom.
és azzal a navtol kapott igazolassal mit kezdjek? mert azon adatok nincsennek..mert gondolom amit az onkormanyzattol kaptam igazolast az alapjan kell kitolteni azt a nyomtatvanyt amit linkeltel
Ja akkor amit a navtol kaptam igazolast az nem kell?
bocsi az ertetlenkedesert
A bevallást a munkáltatótól kapott igazolás alapján töltöd ki.
Maga a nyomtatvány
- a legközelebbi NAV kirendeltségen ingyenesen beszerezhető, és ugyanitt le is adható vagy
- a fentebb linkelt program segítségével kitöltöd, kinyomtatod, és leadod vagy,
- ha van Ügyfélkapud, akár online is leadhatod.
Amennyiben a kirendeltség nincs elérhető közelségben, ajánlott küldeményként postára adod.Ennek - ahogy már jelezték - te viseled a költségét.
A NAV igazolással kapcsolatban - egyéb információ híján - nem tudunk tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!