Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Diákmunka után kell adóbevallá...

Diákmunka után kell adóbevallást csinálni? Fontos

Figyelt kérdés

Nyáron dolgoztam 2hetet az önkormányzatnál, de nem kaptam adóbevallási csomagot.. sot egyik ismerosom aki szintén dolgozott ö csak egy lapot kapott amit ki kell tölteni én viszont azt sem.

valaki tudna segíteni hogy most mi a teendo?

2015. máj. 13. 16:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Kell. Bemész, elkered az igazolást, nav honlapján levo nyomtatványt kitoltod, navtol kapott borítékban postazod maj 20ig.
2015. máj. 13. 16:11
 2/10 A kérdező kommentje:

A Navtól még akkor kaptam egy igazolást gondolom arra gondolsz meg januárban kaptam egy papírt az onkormanyzattol egy osszevont igazolást a 2014. évi jövedelmeimrol ezek kellenek?

De a navtol semmilyen boritekot nem kaptam

2015. máj. 13. 16:15
 3/10 anonim ***** válasza:

igen az az igazolás kell.

ha nem kaptál a navtól borítékot nem baj,megcímzed a két kis kezeddel,csak akkor fizetni kell a feladásért,ennyi.

2015. máj. 13. 16:30
 4/10 anonim ***** válasza:
[link] ezt kell kitölteni.
2015. máj. 13. 16:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Ill.az okmányirodában kérhetsz csomit,ha nagyon akarsz
2015. máj. 13. 16:36
 6/10 A kérdező kommentje:

Koszonom.

és azzal a navtol kapott igazolassal mit kezdjek? mert azon adatok nincsennek..mert gondolom amit az onkormanyzattol kaptam igazolast az alapjan kell kitolteni azt a nyomtatvanyt amit linkeltel

2015. máj. 13. 16:46
 7/10 anonim ***** válasza:
" meg januárban kaptam egy papírt az onkormanyzattol egy osszevont igazolást a 2014. évi jövedelmeimro" csak ez kell
2015. máj. 13. 16:50
 8/10 A kérdező kommentje:

Ja akkor amit a navtol kaptam igazolast az nem kell?

bocsi az ertetlenkedesert

2015. máj. 13. 16:56
 9/10 anonim ***** válasza:
milyen igazolást?
2015. máj. 13. 18:09
 10/10 belapus ***** válasza:

A bevallást a munkáltatótól kapott igazolás alapján töltöd ki.

Maga a nyomtatvány

- a legközelebbi NAV kirendeltségen ingyenesen beszerezhető, és ugyanitt le is adható vagy

- a fentebb linkelt program segítségével kitöltöd, kinyomtatod, és leadod vagy,

- ha van Ügyfélkapud, akár online is leadhatod.

Amennyiben a kirendeltség nincs elérhető közelségben, ajánlott küldeményként postára adod.Ennek - ahogy már jelezték - te viseled a költségét.

A NAV igazolással kapcsolatban - egyéb információ híján - nem tudunk tanácsot adni.

2015. máj. 13. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!