Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mi lesz ha nem adom be az...

Mi lesz ha nem adom be az adóbevallást?

Figyelt kérdés
Fizetni kéne még ismerősnek is hogy megcsinálja, meg intézkedni futkározni kéne vele, kinek van ennyi kedve meg szabadideje?
2015. máj. 12. 09:31
 1/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
79%

Bírságra számíthatsz.

"kinek van ennyi kedve meg szabadideje?"

4 és fél hónapod volt rá. De ha azt veszem, hogy a szükséges igazolásokat január végéig kellett megkapnod, még onnantól számítva is kettő és fél hónap. A május 20, mint határidő nem azt jelenti, hogy aznap kell leadni. Bár... Bocs... Magyarországon vagyunk, ezt elfelejtettem...

2015. máj. 12. 11:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Megoldottam, letöltöttem netről. Majd fel lesz adva nekik postán.
2015. máj. 12. 16:33
 3/4 anonim válasza:
Érdekes, anyu könyvelő, és az ismerősöknek, barátoknak megcsinálja ingyen. Nyilván jól esik neki, ha hoznak neki egy kis bonbont. :)
2015. máj. 15. 00:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Persze... :)
2015. máj. 15. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!