Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ki csinálja meg a tavalyi...

Eva2020 kérdése:

Ki csinálja meg a tavalyi adóbevallást?

Figyelt kérdés
Februárban felmondtam, 6 évig dolgoztam a volt munkahelyemen, kilépéskor nem kaptam semmit csak az idei adatlapot amin csak január és február szerepel. A volt fönökömnek kell megcsinálni, vagy nekem. Hiába keresem öket ezügyben nem reagálnak az üzeneteimre.. elöre is köszönöm a válaszokat!
2015. ápr. 29. 09:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Neked kell megcsinalni és január 31-ig meg kellett kapod a 14M30-as nyomtatványt, az alapján kell megcsinalni.
2015. ápr. 29. 10:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Az idei januárról és februárról jövőre kell bevallást készíteni.

Ha a tavalyi évről nem kaptál igazolást, amiatt reklamálj viszont.

A munkáltató az igazolás kiadásán túl semmire sem köteles, az adóbevallást neked kell megcsinálni.

Ha új munkahelyet találsz ott le kell adnod az igazolást, és az általuk kiadott 15M30 nyomtatvány jövőre tartalmazni fogja ennek az adatait is.

Ha év végéig nem találsz munkát, akkor pedig neked kell bevallást csinálni, vagy a NAV-tól kérni.

2015. máj. 1. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!